DESET PŘÍZNAKŮ, ŽE JSTE NA KONCI SVÉ ENERGETICKÉ CESTY

04.05.2017 17:25

Mohla jsem tento článek nazvat ,,Deset cest, jak poznat, že vašemu životu došel benzín”, protože přesně takový pocit máte, když se ocitnete na konci energetické cesty - jako auto, jemuž došel benzín a které tedy nikam nejede.
Znamená to ale jen, že stezka, na níž se nacházíte, vám už nenabízí žádnou další energii a neexistuje nic, co by bylo možno v tomto energetickém prostoru stvořit, protože nyní jste na odlišné energetické úrovni.
Na své stránce na Facebooku jsem před pár dny zmínila, že jsme všichni tento týden asistovali otevření a aktivaci určitého energetického portálu, který sice dříve existoval, ale byl po celé věky neaktivní. S tímto novým energetickým portálem máme přístup k takové spoustě nových a různých frekvencí, které způsobí, že si mnohem více uvědomíte omezení své současné stezky a stejně tak fakt, že toho k dispozici máte mnohem více. Jste na konci své energetické cesty a je čas zvážit změnu pohonné hmoty z bezolovnatého benzínu na raketové palivo.
Je to trochu, jako byste žili v pohodlném, obyčejném domově a zašli na návštěvu do obrovského, honosného sídla jako je třeba Biltmore Estate (Asheville, S. Karolína). Když se pak vrátíte domů, náhle vám to tam připadá malé a ne příliš elegantní.Když čelíme novým frekvencím, jež mohou náš život rozšířit mnoha různými způsoby, vyhlíží náš život najednou malý, těsný a omezený.Vidíme, kde můžeme provést změny a divíme se, proč jsme tyto příležitosti neviděli dříve. Posuzování tu však není příliš užitečné, protože nám to na naší stávající energetické cestě nebylo k dispozici, nicméně s novými frekvencemi se nabízejí nové možnosti.
Jak ale poznáme, že to, co vidíme, je možné, a jak se s tím máme spojit a manifestovat to? Jsme chytří, silní, nadaní a dost schopní, abychom sami sobě vytvořili nové možnosti? Jsme, pokud se s těmi novými energiemi spojíme, avšak nejprve se musíme odpojit od energetické stezky, která nám již dobře neslouží, protože nemá odpovídající frekvenci, jež by umožnila manifestaci těchto nových potenciálů.
Každá energetická frekvence má jistý limitovaný potenciál, a jakmile té úrovně dosáhnete, není nic dalšího. Je to pro příslušnou energii konec cesty a dále vám není schopna posloužit při vytváření nových aspektů vašeho života. Týká se to i vztahů, situací a lidí ve vašem životě.
Zde je hlavních deset příznaků, podle nichž lze poznat, že vaše stezka již dosáhla svého limitu, kdy vám energie ve vašem životě moc neprospívá a vy se nacházíte na konci jedné cesty, připraveni vydat se na jinou:
Váš život se vám už nelíbí, máte pocit, že vás omezuje a je vám těsný, a víte, že tam venku je pro vás něco více naplňujícího, ač ještě netušíte, co to je.
Nelíbí se vám, co provádíte se svým životem, což může zahrnovat vaši práci, kariéru, finanční situaci, vztahy nebo místo, kde bydlíte. Můžete to vnímat i jako odčerpávání energie.
Věci, které vám přinášely potěšení, vám nyní nepůsobí žádnou radost. Možná si ani nevzpomínáte, jaké je být šťastný/-á.
Cítíte se odpojeni od lidí kolem sebe a snad je už ani nemáte rádi (je jedno, kdo to je, týká se všech vztahů a lidí, včetně rodinných příslušníků). Snad se vám i trochu vyhýbají (nebo hodně), anebo - když jste s nimi - vám konverzace připadá nucená a je pro vás těžké s nimi komunikovat.
Cítíte se uvízlí, neschopni pohybu žádným směrem a dost možná buď hodně toužíte po změně a jste ochotni se kvůli tomu pohnout kterýmkoliv směrem, nebo jste tak zmateni, že nejste právě teď ani schopni uvažovat o tom, že byste něco podnikli.
Zdá se vám, že postrádáte motivaci, chybí vám tvořivost a ctižádost. Při provádění byť jen jednoduchých, známých věcí máte pocit, jako byste se brodili silnou vrstvou bláta.
Cítíte se být poněkud duchem nepřítomní, zmatení a vaše myšlení je zamlžené. Je pro vás složité se soustředit a zaměřit se i na ty nejmenší věci, a zdá se vám, že trvá neuvěřitelně dlouho, než něco dokončíte.
Trávíte spoustu času sněním o tom, že jste někde úplně jinde - kdekoliv, kromě svého vlastního života v této chvíli.
Vnímáte silné pokušení zmizet, utéci, odejít na nějaké neznámé místo a opustit svůj současný život, abyste zjistili, co vás učiní šťastnými.
Máte nutkání uklízet svůj obytný prostor, zbavovat se věcí, které už nechcete, a když se probíráte svými věcmi, jste překvapeni, jak velkého množství z nich jste ochotni se vzdát.
A co dál? Jak překonat ten nedostatek motivace a celkové sklíčenosti, jež vás nyní zaplavuje?
Přestože vám to může připadat jako ta nejhorší noční můra, je to vlastně váš nejsilnější okamžik, jelikož váš strach ze změny může být malý v porovnání s tím, jak moc si přejete změnu a jste ochotni ji připustit. A právě tehdy se to může stát. Bez ohledu na to, jak silný a slibný je potenciál oné energie, dokud si neuvědomíme, že stezka, po níž kráčíme, pro nás už nemá v zásobě žádnou energii, a nejsme ochotni zvážit novou, zůstává veškerý potenciál té energie pouhým potenciálem.
Dalším krokem je pouvažovat, co můžete podniknout. Co z toho, s čím jsme spojeni, nyní můžeme propustit? Pro jaké výsledky můžeme už teď začít budovat základy? Vaše sny vám poskytnou odpověď na otázku ,,Co chci?”, takže věnujte pozornost svým tajným přáním, tomu, co následuje vaše prohlášení typu ,,Přeji si...”
Můžeme postoupit od nespokojenosti a skleslosti k podniknutí podnětné akce, pokud víme, že jsme-li v depresi a nešťastní, došli jsme na konec nějaké energetické stezky. Jestliže budeme následovat stezku svých snů a nadějí, začne se nám otevírat nová stezka. A když učiníme odvážný krok, rozšíříme potenciál té nové energie do podoby nové reality našeho života.

Copyright ©2013 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc.
https://enlighteninglife.com
(Reprodukce českého překladu v nezkrácené podobě je povolena pouze pro bezplatné/nekomerční webové stránky, a pokud je připojen aktivní odkaz na původní zdroj/autora a tato poznámka - pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.)

 

—————

Zpět