Důležitá zpráva

02.12.2017 10:40

Jiří Maria Mašek 

Astrometeo: Masakr roku, spolu s obdobim kolem Silvestra ten nejvetsi za dlouhou dobu, prave zacina.. V nedeli, 3.12. nastane Perigeum, tedy nejvetsi priblizeni Mesice v 30-ti denni periode, a to na 357,5 tis. km. Spolu s uhlem, severni deklinaci, ktera nastane v utery, 5.12., jde o nejnicivejsi jangove destruktivni umely vliv a tlak na vse zive, tedy zejmena cloveka i Zemi. I domaci zvirata se ale radeji mohou chtit zdrzovat uvnitr. A presne uprostred, bohuzel, v pondeli, 4.12., dojde jeste k uplnku. Jiz od vcerejsiho vecera mohou citlivi lide s NS neumrtvenou ockovanim, chemikaliemi a stresem jev hluboce a destruktivne pocitovat.

Pripravte se na horecky a zvraceni deti ci citlivejsich dospelych. Vyrazne emoce, zejmena vzteku, ci smutku. Pocity bezvychodnosti a tezkych depresi. Nahly plac. Migreny ci brneni hlavy a cele NS. Toceni hlavy, poruchy rovnovahy. Rozostrene videni a problemy s ocima. Pozor na urazy hlavy. Bolestiva stazeni svalu, zejmena kolem patere, a krece, zejmena v nohach.Zive a bezvychodne sny, velke problemy se spankem a nocnim buzenim. Velmi spatne hojeni po operacich a vyrazne zanety. Zvysi se vam tep a tlak.

Ocekavat lze vybuchy a pozary v chemickych provozech a municnich skladech, v nebezpeci pozaru budou i dopravni letadla. Problemy budou mit operatori i banky a jejich site. Predpokladam take nyni ci kolem Silvestra krome sopecne cinnosti i nicive zemetreseni nad urovni 8 stupnu s velkym mnozstvim obeti a skod.

Snazte se co nejvice uzemnovat, vstrebavat co nejvice jinu, tedy zasady, nebot se vase telo skokove okyseli.. je dobre pit hodne vody ci cocacoly s cukrem (pouze zapadni, nemecke ci rakouske, ale take polske sarze, vyhnete se ceske a slovenske cc). Soustredit se na ochlazujici ovoce a zeleninu, tedy zejmena citrusy, okurku, celer. Vyhnete se jangovym napojum, zejmena pak kave. Jist pokud mozno pouze syrovou tepelne neupravovanou stravu. Mlecne produkty a cerstve mleko. Zcela se vyhnete fritovanym vecem. Zvyste prijem drasliku a soli obecne. Zvyste magnesiove doplnky az na trojnasobek doporucenych davek, az na hranici prujmu. Doporucuji solne a sirne koupele. Vyhnete se televiznimu a rozhlasovemu vysilani, a vetsimu sroceni lidi.

V harmonických pásmech planety se Země bude bránit jangovému žáru prudkým ochlazením.

Nezapomeňte, že vše důležité a podstatné pro váš život se vám ti, kteří Zemi skutečně vládnou, snaží skrýt a využít pro svůj prospěch. Jedním z jejich největších nástrojů a pomocníků je Měsíc, který se jim lstí podařilo ukotvit jako ženský symbol. Nic není vzdálenějšího realitě, Měsíc se ženami nijak nesouvisí, a je možné, že i měsíční krvácení je manipulace s lidskými bytostmi. Za jeho svitu také v naprostém úletu a z něj pramenící satanské energie meditují i mnohé pomýlené duchovní skupiny populárního náboženství new-age. Měsíc je koncipován jako forma elektrické ohrady, za kterou již svůj "dobytek", své otroky nechtějí pustit. Jakmile náhodou zvýšíte svoji frekvenci, přichází čas, kdy se musíte s elektřinou napuštěnými dráty utkat. Satanský režim vás nebude chtít nechat utéct..

Budte opatrni. Zustante pokud mozno v bezpeci, a hodne stesti...

PS: To stejné, jen nejspíš díky zimnímu Slunovratu a pozici směrem ke GC ještě výrazně horší, se bude opakovat i na Nový rok, tedy 1-2. ledna 2018, stejně jako ještě 29.-31. ledna 2018.

 

—————

Zpět