DŮVĚŘUJTE A ZŮSTAŇTE VĚRNI SAMI SOBĚ

27.07.2017 19:10
 

 

Kráčí-li světlo po Zemi, hledá tma příležitost jak jej utlumit. Je jím iritována, je pro ni neznámým elementem a touží vyhrát. Touží velet a ovládat. Je to její přirozenost, chce být pánem, hledá ty nejnápadnější cestičky a nechce to vzdát.

Možná máte pocit, že nevidíte cestu mezi cestami. Možná se vám zdá, že jste již vše vyzkoušeli a nic nefunguje. 

Důvěřujte, vždy existuje řešení. 

Věřte, že když jste si plánovali jako Duše výzvu (změnu), naplánovali jste také řešení. 
Nevzdávejte se, jděte dále a důvěřujte.

Můžete si připadat divní, můžete cítit oddělenost a nepochopení. Ale pamatujte, že jste semena nového. Jste ti, kteří přišli „zasít divnost“ do polí „normálnosti“.
Co bylo považované za normální si neneslo potenciál štěstí a lásky. Přijměte to, že být divný a nenormální je váš ohromný dar. 

Jste ti, kdož sejí novum, divnost, a neznámo. 
Jste ti, jež hází do půdy starého nové sazenice lásky, pravosti a odvahy. 
Důvěřujte si.

Nejspíše se občas vnímáte na cestě, která není vidět, a jste nuceni dělat zvláštní věci, něco co nikdo ve vašem okolí nedělá. Wow. Oslavujte. Jste zde právě pro to, jste potenciál krásy a štěstí. Dělejte to a důvěřujte. Zůstaňte věrni sami sobě.

Okolí vás může nutit a přesvědčovat o jejich cestě, mnoho slov může být použito proti vám. Milujte je. Nevědí co se odehrává. Vaše Světlo v nich probouzí bolavá místa. Vaše síla a odvaha jim dává pocítit jejich vlastní strach a zlost na jejich slabost. Milujte je. A nadále důvěřujte své cestě.

Může se stát že zůstanete sami, možná i zlostní na svou cestu, na sebe. 

Okolí se vzdálí, jelikož vaše přítomnost příliš otevírá jejích zranění. Dovolte jim odejít, dovolte jim se vzdálit. A věřte, že nic jste neučinili špatně. Důvěřujte a věřte, že samota je dar Lásky. Naučte se ji milovat a zůstaňte věrni sami sobě.

Vaše cesta je velmi jedinečná, pro mnohé nepochopitelná a nepochopena. Nechtějte, aby chápali. Nejsou ještě toho schopni. Respektujte jejich nepochopení, ale nevzdávejte se. Jděte dál a důvěřujte.

S odvahou buďte divní, s odvahou říkejte co cítíte. S odvahou se chovejte jedinečně. Protože přesně takoví jste.

Nečekejte příliš dlouho na ty, okolo vás, nechtějte je táhnout s sebou na kopec osvícení, štěstí a lásky. Nebojte se jít sami a staňte se tím vším. 

Otevřete dveře do neznáma. 

Za nimi čeká vaše vyšší já, aby se setkalo s vámi, spojilo se a sneslo nebe na Zemi.

A až tím budete, šiřte své světlo dále. Stane se mocným majákem, jež osvítí cestu i těm, kteří zůstali v údolí. I těm které jste tam z lásky k nim ponechali. Jejich čas přijde. Věřte jim.

Zůstaňte věrni sami sobě a své cestě. Vy jste ti na které čekáte. 

S láskou a hlubokou úctou,

Vlaďka Samaya

https://vnitrnilaska.cz/

—————

Zpět