Květen – měsíc Lásky a změn.

04.05.2017 17:41

Květen má základ ve slově kvést a pro mnoho z nás to znamená nechat rozkvést svůj život do mnohem větší krásy. Je to měsíc Lásky a Znovuzrození, čas poděkovat, projevit vděčnost, poklonit se, obejmout, obdarovat, uctít naše a všechny Milované Matky a Matku Zemi – Matku nás všech. Pro mnohé je to měsíc dokončení nebo ukončení karmy, nefunkčních vztahů, zaměstnání, bydliště, zvyků a kapitulace. Kapitulace je akt, který se může stát, když se přestaneme bránit změně, necháme se unášet proudy změn a vydáme se cestou Vzestupu, nikoliv sestupu. Tím oznamujeme, že jsme připraveni otevřít se mnohem vyšším úrovním Lásky, žít život ze srdce, nikoliv z mysli. Lidé nemají změny v oblibě a mohou mít pocity konsternace. Existují změny, které se jednoduše stát musí a strach není vůbec potřeba. Musíme si uvědomit, že očistit karmu v jedné inkarnaci a za několik málo let je tvrdá dřina a vyžaduje opravdu hodně síly.

Mysl a mozek se rekalibrují. Solární logos mění všechno, kde jsme evolučně neohební, včetně činů a rigidního myšlení. Klíčem je položit se na frekvenční hladinu s důvěrou ve svůj osobní posun a odložit emocionální a mentální břemena.

Náš osobní úspěch je doprovázen vůlí překračovat komfortní zónu. Tato doba nám může připadat epická, plná nových vhledů a nového duchovního chápání a také je. Mnozí jsou vedeni sledovat každý impuls, který vede k uzdravení. Pro mnoho lidí může být Galaktický Program Uzdravení příliš náročný, takže si raději dají nohy na stůl a sledují televizní seriály.

V květnu budeme vyzváni aktualizovat ve svém životním proudu ty věci, které neodpovídají frekvenčnímu dezénu. Osobní i planetární změny, vyžadují eliminaci všeho, co neodpovídá životu v Nové Zemi.


Je čas nechat rozkvést vnitřní sílu a suverenitu, podnikatelské záměry, cíle, které jsou v souladu s Novou Zemí, projevit divokou tvůrčí povahu, umělecké vize a projekty. Ve své nejryzejší podstatě jsme všichni děti, které si chtějí hrát bez ohledu na věk – děti, které milují s nadšením dělat to a pak ono. Pro mnoho z nás, kteří vnímáme svou podstatu duhového dítěte, je potřeba vyjádřit tvořivost důležitou životní součástí. Duše miluje hru poznávání a Zdroj miluje poznávat sám sebe.

Během cesty na úrovni duše jsme dosáhli vysokých dimenzionálních rozměrů a s těmito zkušenostmi jsme se inkarnovali do fyzického těla. To znamená, že všechny zkušenosti duše máme nyní s sebou – jsou obsaženy v naší Já jsem Přítomnosti (energetický podpis, fyzické tělo). Všichni jsme přinesli na Zemi svůj unikátní soubor schopností, každý se specifickým uplatněním při vytváření Nové Země.


5/5 vstupujeme podle Mayského kalendáře do třináctidenní frekvenční Vlny CIB. CIB je energie vyjadřující archetyp Bojovníka. Bojovník, to je někdo, kdo se nikdy nevzdává a směle čelí překážkám. 18/5 - Trecenium MULUC – Měsíc – Průlom, pohled za Závoj, rozšíření Vědomí, hojnost, rozpouštění karmy.

Intenzivně nyní pracujeme s dimenzionálními branami, což vyžaduje naši plnou přítomnost. To znamená, že čas od času nepracuji s klienty, počítač je v režimu offline. Jak se oddělují časové osy, pozornost je vedena k této práci. Na blogu www.mayskykalendar.blogspot.com je aktivováno nastavení automatických časových limitů, predikce jsou uveřejňovány každý den po půlnoci a nemusí být sdíleny na sociálních sítích.

Květen smývá všechny vrstvy iluze a někteří mohou mít pocity krize. Není mým cílem nechat spoléhat druhé na mé poradenství, vytvářet závislost klientů nebo opakované klienty. Každý jsme schopným Tvůrcem svého vlastního života. Vnímáte-li, že jsou změny pro vás náročné, není třeba se trápit, domluvte si se mnou skype konzultaci za sníženou cenu. Více ZDE

Oceňme každý den všechno, co se objevuje v našich životech, protože je to součástí naší kultivace a jednoduše vše je Požehnání. Nechte růst svou vnitřní pohodu. Zaměřte se vědomě na vše, co vás povznáší. Náš společný cíl se jmenuje radost. Máme před sebou úžasné časy! Mnoho soucitu a Lásky na naší společné cestě, Milovaní!

V Božské Lásce, Světle a Službě
Lenka

Lenka Sykorova www.mayskykalendar.blogspot.com
Vděčnost a poděkování za poskytnutí vašeho daru pro práci, která inspiruje, posiluje a pomáhá vibračně růst.

—————

Zpět