DEKONSTRUKCE / REKONSTRUKCE. KVANTOVÁ HRA VŠECHNO NEBO NIC.

27.02.2017 16:31
Jsme svědky rozdělování 3D, 4D, 5D, které budeme v březnu vidět jasnějším způsobem. Fotony dávají každému na vybranou. Lidé se necítí dobře. Díky náporu fotonů jsou tlačeni k odpočinku a spánku. Ne každý chce s námi zažít stejnou realitu. Většina populace nemá zájem poznat neznámé a neviditelné. Vzestup je o velké odvaze. Odvaha, důvěra, píle, transformace …….jsou náročné. Taková je podstata Evoluce.
Mnozí budou vnímat rozkol. Není možné zůstávat a zachovávat si svou starou realitu. Ti, kteří nebudou ochotni dělat změny, budou ztrácet energii. Duše nebude tolerovat staré. Pokud neotevřete srdce, znamená to pro tělo offline.
 
 
Intenzita může vytvářet trochu globální úzkosti z emocionálního proplachování po celé planetě. Změny nás tlačí rychle kupředu. Gaia se nachází v silném magnetickém vyvažování. Neexistuje žádný úkryt před Světlem, které teď třese s energetickým polem každého, jak procházíme štěpením realit. Fotony jsou o pořádku. Jestli se ve vašem životě stále nachází něco z reality Temných, nabízím vám otázku: Co to děláte se svým Vědomím? Jste inkarnovaný Stvořitel. Čí realitu jste si vybrali spoluvytvářet? 
 
Čistá neochvějná myšlenka + akce = projev pětidimenzionální reality.
 
Pozorování nižších úrovní vyžaduje být ve svém středu a naslouchat dobře svému vnitřnímu vedení.
 
Tělo se fyzicky vyrovnává se změnami na buněčné bázi. Je to mnohem náročnější, než jsme to zažívali my v roce 2012 a 2013, kdy nás fotony čas od času knokautovaly k celodennímu spánku. Tato doba vyžaduje odtáhnout se od všech a všeho, co nás ruší. Čím dál v procesu budeme, tím budou změny náročnější. Lidé se musí naučit vypnout, aby měli dostatek času na zpracování změn. Mnozí cítí ve svých svalech uvolňování Matrixu, probíhá plazmová aktivace v kostech, zubech, lebce. Aktivace DNA je opravdu něco velmi složitého v tomto gigantickém galaktickém projektu.
Nová Země (Jednota) má velmi odlišnou realitu než stará (dualita). Do vyšších frekvenčních pater nemají nižší frekvence přístup. Jakmile se zbavíte strachu, poskočíte o patro výš. Pro „amnezické“ lidi jste neviditelní. 
 
 
 
Mnozí, kteří až doposud následovali nějakého guru a falešné duchovní vůdce, mohou být zklamáni. Chápu. Dostali jste mnoho nepravdivých informací (ezoterické smetí) od lidí, kteří nemají ani ponětí o pravdě o Vzestupu. Nevím, co tito lidé budou dělat dál, nicméně je to jedno. Všechno bude osvíceno Světlem Pravdy.
 
Je nevyhnutelné stát se svým vlastním lídrem. Přestat dávat svou sílu pryč, někam a někomu. Uchopit sebehodnotu, sebeúctu je o učení. Všichni se učí Nové, Nové, Nové ….nové způsoby myšlení, chování. Můžeme použít mnoho RE pro popis toho, co se děje …rekonfigurace, rekalibrace, rekonstrukce, regenerace, rejuvenace….. 
 
Před Branou Jarní Rovnodennosti je třeba odložit parametry starého Vědomí. Chcete-li mít nejdivočejší, nejjasnější a nejvíce expanzivní zážitek, pak věnujte hodně pozornosti vašim Vyšším úrovním Já/Duše. Přechod z člověka na multidimenzionální bytost je krásný a náročný. Buďte trpěliví a zaměřte se na priority. Vrátí se vám přesně to, co do svého posunu vkládáte – investice do vlastního Vzestupu a budoucnosti. Vyšší Já vás vede velmi bezpečně, pokud jste se rozhodli překonat Iluzi. Všichni jsme si vybrali zažít osobní zkušenosti, kterými procházíme.

Gatekeepers kotví nové matematické matrice, z kterých jsou vyšší úrovně postaveny. Integrujeme nové kódy zevnitř ven přes krystalické a fyzické tělo. Nový život. Po krátkém odpočinku nás čeká práce na vyšších úrovních. Cítíme se trochu ospalí,  zároveň na vlně vysoké blaženosti. Naším úkolem je dělat všechno a mnohem víc. Jako první všechno a pak mnohem víc. Dělat věci jednoduše, být selektivní. Naladění na naše vnímání je náročné pro ty, kteří se rozhodli probudit až nyní.

 

Pětidimenzionální standardy jsou o vysoké morálce, vysoké zodpovědnosti, vysoké disciplíně, vysoké sebekázni, ctnosti. S tím přichází i selekce možností. Nemá to nic společného s asketickým životem. Tyto vlastnosti přichází postupně a přirozeně bez nucení. Je to čisté vnitřní vedení a přesvědčení, které jde ruku v ruce s tím, jak se měníme, kdo ve skutečnosti opravdu jsme - tváří v tvář této tvrdé realitě a to nám přináší radost. Stojíme v popředí vedení Vzestupu a jsme připraveni pracovat s pozemským kolektivem.
 
Lidstvo uvolňuje zvyky a víru starou tisíce let, nemůžeme pomoci nikomu s odstraněním starých kódů nebo zvednout vibrace, dokud se každý nerozhodne sám. Všechno, co jste kdy udělali, všechny cesty, vzpomínky, struktury, smlouvy a dohody, všechno, co jste vytvořili v průběhu Času na této planetě se rozpouští. Minulost se rozpouští a bere s sebou všechny bolesti, žal, otřesy a strasti. Ano bylo to těžké, a pro mnoho lidí je to pryč, pryč, pryč…… Máte-li potřebu plakat, nechte odejít poslední staré se slzami.
 
Další procházení dimenzionálními Branami nám umožní mnohem silnější interakci s našimi mimozemskými Bratry, kteří se již dlouho pohybují v našich domácnostech.
 
Ukazovat cestu se stalo mým životním stylem. Má cesta mě naplňuje radostí, štěstím, obohacuje Milostí a Láskou. Jsme zde, abychom ukázali, že věci se dají dělat zcela jinak. V minulosti Mistři po dosažení Osvícení opouštěli tělo, v tomto konceptu je životně důležitá naše další přítomnost zde. Návrat Domů je oslava pro nás všechny.

 

Máme před sebou úžasné fáze s možností vytvořit NOVÉ ve všech oblastech života. Je čas pro vytváření hojnosti, pracovat s magnetickými energiemi ve svůj prospěch. Opusťte pasivitu čekáním na štěstí. Otevřete se úspěchu a bohatství. Buďte na místech a s lidmi, kteří aktivují ve vašem životě radost a smích. Buďte hodně v přírodě. Tanec, procházky, smích, sport, hudba, umění. Buďte hydratovaní. Udělejte si radost darováním dárku sami sobě.
 

Představujte si svůj NOVÝ život, aby se mohl manifestovat.
ČAS NA ZÁZRAKY JE TEĎ!
Mnoho Lásky!

V Božské Lásce, Světle a Službě
Lenka
 
ZDROJ: Lenka Sykorova 2017, Mayský kalendář blogspot

—————

Zpět