Matka Země Vás volá

22.06.2012 16:14

 

 

Drahé Milované děti, 

přicházím k Vám s radostí a blažeností nabídnout bohatství, poklady, krásy a hlavně úchvatnou léčivou moc PŘÍRODY. Miluji Vás a blaženě s Vámi sdílím život zde. Jsem stále v souladu se Zdrojem a hojně podporuji život zde. 

Otevírám brány přírody a hlasem lásky vás volám k sobě. Nechte se léčit přírodou, pobývejte v přírodě a dovolte Mi, mocné léčitelce, uzdravit a hojit vaše srdce, duše i těla. 

Už jen tím, že vstoupíte do přírody vás vnímají přírodní bytosti a vítají vás. Ladíte se vzájemně na sebe a můžete se tak otevřít mocnému léčení. Mizí tak odpor z vašich těl, bloky a dovolujete vstoupit léčivé lásce do vašich těl i vašich životů. Mnoho stresů a nervového vypětí v mém lůně a náručí mizí jako mávnutím kouzelného proutku. Někteří potřebují pravidelné návštěvy k tomu, aby se jejich nervový systém zase obnovil a věřte, že je to možné. Příroda dokáže zázraky, neboť příroda je zázrak sám. 

Nabízím Vám kyslík, rostliny, plody, nerosty a všechna další bohatství. A také přírodní léčivé energie, které se nesou přírodním prostorem, celou planetou. Spojte se se mnou i ve městech. Všímejte si místo ruchu města (i když i rušný městský život tu má své krásné místo a jedinečné kouzlo) krásného stromu u cesty....vnímejte, že i pod betonem se v hloubce skrývá půda vedoucí k zemskému jádru plná živé energie. Nechte se unášet nebem a zpěvem ptáků, větrem, vodní hladinou, sluneční i měsíční září, hvězdami - i to jsou věrní spojenci Země. Všude lze najít přírodu. I vaše těla jsou příroda sama. Těšte se z toho. Těšte se také z přírodní scenerie, která obsahuje vysoké léčivé vibrace, pro kterou se na tuto planetu rodí tolik bytostí a duší, které chtějí vnímat krásný pozemský život smysly. 

Například uvidíte krásný strom - můžete k němu vědomě přijít a požádat ho o energii pro vás - o energetickou výměnu a užívat si vzájemného průtoku energií a léčení, poděkovat. Co však také můžete, je vidět krásný strom - pokud se vám líbí a dokážete ho ocenit, vnímáte jeho ušlechtilost, pak už jen tímto oceněním se s ním spojíte a na úrovni srdce dochází k vzájemné výměně léčivých energií, aniž byste pronesli větu, aniž byste na to museli myslet. 

Všichni jsme totiž spojeni LÁSKOU. Stačí, když je vám v přírodě krásně, když se vám líbí, když oceňujete co vidíte, vnímáte, cítíte, pak se vaše srdeční úrovně napojí na lásku, na Zdroj a přichází k vám pomoc přesně taková, jakou potřebujete. 

Léčivé bytosti přírody vám mohou tak pročistit lymfatický systém, oběhový systém, uvolnit nervový systém, pomoci vazům a kloubům, odstranit záněty, toxiny, posílit dýchací a imunitní soustavu  a mnohé další a to vše na energetické úrovni. Látky a plody pak pomáhají přímo na fyzické úrovni, jak dobře víte. Váš pocit blaženosti a uvolnění sám naznačí, že jste umožnili léčivé spojení s přírodou.

A jak pomáháte vy? Jak vy pomáháte přírodě? Už jen tím, že ji oceníte, milujete, líbí se vám, už tím vzniká naše láskyplné spojení, láskyplná výměna. Ano je to opravdu tak, toto je to nejlepší, co pro Matku Zemi můžete udělat. Být blažení, cítit se tu krásně, pak nemůžete jít ani proti sobě, natož proti přírodě. Žijete na krásné planetě, kde příroda i rozvoj civilizace je harmonicky možný, je reálný, je tak správný a je tady umožněna evoluce techniky, vědy i přírody. Stačí hledat cestu harmonie a spojení. 

Pokud můžete, neobracejte svoji pozornost k zoufalé Matce Zemi, k bolavé Matce Zemi a zpustošené Matce Zemi. Taková nejsem. 

Jsem mocná, silná, zdravá, božská, posvátná, plodící, chránící a láskyplná Matka Země. Sama jsem součástí Zdroje a umím se o sebe postarat. Navíc se o mě stará Zdroj, mám jeho nekonečnou podporu. Vězte, že Bůh vás i naši planetu tolik miluje, zbožňuje lidskost a sílu lidské lásky mnohem více, než možná tušíte. Umožňuje vám realizovat Tvorbu. S Láskou tu živím všechny děti a umožňuji vám plnit vaše tužby, prožít životy, které jste si zde přály a přejete prožít. 

Mám dost síly, neboť jsem stále spojena se Zdrojem - Bohem, neztrácím svou sílu, moc, moudrost ani Lásku. Bytost je ZDRAVÁ. 

To příroda je znečištěná, neboť ji svým neoceněním, neumožňujete spojení na úrovni lásky, a tak vám nemůže nabídnout svoje léčení  a to se může ve vaší realitě projevit jako znečištění. 

Ovšem pouhou změnou vašeho postoje k ní, se rázem všechny přírodní zdroje mohou očistit, posílit, neboť vy jste tvůrci své reality a svých životů. 

Vaše srdce vás povede do míst, kde budete v bezpečí a chráněni. A pokud Vám příroda přinese silou živlů bolest, pak věřte, že za to nemůže příroda, ale že určitým způsobem jste tuto situaci si vy sami zvolili prožít nebo pochopit. Tento vzkaz není věnován přírodním katastrofám úmyslně, neboť Vám chci ukázat, jaké vzájemná láska a úcta dokáže ZÁZRAKY, naše společné ZÁZRAKY. 

Ukotvujte se do jádra, pobývejte v přírodě, pěstujte, procházejte se, relaxujte.... a v mnoha oblastech vašeho života se zahájí ladění k tomu, aby váš život mohl být krásnější a radostnější. 

Nechte se stále a znovu hýčkat mojí léčivou náručí.  Živly, éter, Měsíc, Slunce, galaxie a Bůh souzní Láskou, aby tato planeta procházela spolu s Vámi jedinečným obdobím vašich životů. Ve vašem srdci může být jedinečné místo pro Mne a v mém srdci je vždy jedinečné místo pro každého z vás.

Důvěřujte. 

S LÁSKOU, POŽEHNÁNÍM, PÉČÍ A LÉČIVÝM POLIBKEM, 

VAŠE MATKA ZEMĚ. 

 Přijala a předala Sefydalia 2. 5. 2012.

Toto poselství je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje i s aktivním odkazem jedinecnoucestou.webnode.cz/



Více zde: https://jedinecnoucestou.webnode.cz/news/matka-zeme-nas-vola-/

—————

Zpět