Paraziti 1 – s ing. Hanou Bláhovou

13.02.2015 18:44

Víte, že za mnohými zdravotními problémy jako alergie, nekonečné rýmy, astma, motolice, deprese, epilepsie, skleróza, artritida a další onemocnění včetně panických strachů či ´zdánlivé´ rakoviny se velmi často skrývají paraziti? Pokud šla dosud problematika zamoření našich organismů všemožnými breberami mimo vás a domnívali jste se, že toto téma se vás netýká, nedejte se mýlit!!!  Informace z této oblasti a tím i správná léčba mohou vám nebo vašim blízkým výrazným způsobem zlepšit zdraví.

Pro obsáhlost tématu rozdělujeme obsah do více článků.

 

Ing. Bláhová mnoho let pracuje jako detoxikační poradce a specializuje se na nervová onemocnění typu roztroušená skleróza, parkinsonismus, epilepsie, deprese. Při zaměření pozornosti na parazity dospěla k mnoha šokujícím poznatkům, které nejsou běžné populaci známy:

Na parazity jsem přišla tak, že jsem si dělala sáhodlouhé tabulky se všemi možnými viry, bakteriemi, parazity a neživými zátěžemi, které jsem v těchto lidech našla, a snažila se najít společného jmenovatele. Nakonec jsem eliminovala asi šest skupin patogenů, které měli VŠICHNI mí klienti. Postupně jsem je ale redukovala, protože se daly relativně snadno odstranit, ale na zdravotní stav mých klientů to nemělo nijak zásadní vliv/ Neisserie, mycoplazmata, chlamydie/.

Dalším podezřelým byla borrelie, která je většinou lékařů považována za možného hlavního pachatele. Nedávalo mi ale smysl, proč by borrelie, která je tak častá, že ji  má v národě skoro každý,/máme ji často vrozenou/, spouštěla RS nebo depresi jen u někoho, a desítky tisíc lidí byli zdrávi. Nesedělo to ani u virů/podezírá se EBV, CMV/, z podobného důvodu, ale začaly se vynořovat zajímavé souvislosti s parazity a zoonózami.

Hledala jsem takového mikroba nebo parazita, který by nebyl vyloženě exotický, nicméně přesto ještě dosti výlučný a byl společný lidem se stejnou diagnózou. Také by měl být relativně závažnější. A myslím, že jsem ho našla. Ale popořadě.

Při zaměření pozornosti na parazity jsem dospěla k mnoha šokujícím poznatkům, které nejsou běžné populaci známy.

Za prvé: nevěděla jsem, že larvy parazitů cestují po těle a jejich činnost se tak neomezuje jen na střeva, jak jsem si dřív myslela. Také jsem žila v domnění, že žaludeční kyseliny všechno živé, co bychom případně spolkli, zahubí. Není to tak, larvy jsou velmi odolné. Larvy a výjimečně i dospělci mohou putovat po celém těle, i do mozku, což začalo být zajímavé z hlediska mých klientů.

Za druhé: nastudovala jsem si, kteří parazité u nás žijí, jak se chovají, a testovala jsem podrobně širokou škálu všech běžných parazitů ke VŠEM orgánům svých klientů, a nejenom těch nervově nemocných. Užasla jsem, že neexistuje člověk, který by nějakého parazita neměl, včetně mne.

Třetí šok pro mne byl, když jsem opakovaně měřila souvislost parazitární zátěže s AUTOIMUNITOU!  Autoimunitní proces nemusí probíhat na všech tkáních, ale i izolovaně, např. jen v mozku, jen na štítné žláze apod. Naměřila jsem autoimunitu především v  těch tkáních, kde byl přítomen parazit, a tam kde nebyl; autoimunita neprobíhala, přestože ve tkáni ještě zůstávala např. borrelie, CMV, EBV, a další patogeny, o kterých víme, že ji spouštějí.

Zjistila jsem, že AUTOIMUNITA CESTUJE ZA PARAZITEM a jakmile jej z tkáně vypudíme, v tu chvíli se autoimunita ,,vypne“. Předtím jsem se obávala, že tam, kde už je tento proces jednou nastartován, nepůjde tak snadno zastavit.


V praxi se ukazuje, že imunitní systém ,,nadřazuje“ v pořadí důležitosti parazity 

Pokud začneme odstraňovat nejprve je, tělo se mnohem ochotněji vypořádává s virovou a bakteriální zátěží. Obrátíme-li postup, jde to ztuha a trvá to dlouho. Je to dáno i tím, že parazité jsou sami promořeni našimi viry a bakteriemi, a pokud si necháme v těle ,,živý rezervoár“, je detoxikace drobnějších zátěží sisyfovská. Pochopila jsem, že přístroj Salvia vidí ,,skrz“ měkké tkáně parazitů a odečítá i bakterie a viry uvnitř jejich těl, a proto jsem stále u sebe i u klientů měřila některé virové a bakteriální zátěže, přestože jsme je předtím čistili třeba celé měsíce.

Milé překvapení bylo, jak rychle se lidé začali uzdravovat, když jsme začali s odčervovací kůrou, především když jim lékař předepsal antihelmintika. Zlepšovali se skokem, a já byla zvyklá při detoxikaci na velmi pozvolné zlepšování.

Nechci vyvolat dojem, že za všemi nemocemi světa se skrývají pouze parazité, ale mohli by se na některých diagnózách PODÍLET. Proč hledat složitá vysvětlení tam, kde nejsou prověřena jednoduchá. Zapojte zdravý selský rozum a přemýšlejte se mnou :

Popíšu, o jaké parazity jde, a zvýrazním, jaké nemoci se za nimi MOHOU skrývat :


ROUP DĚTSKÝ – ENTEROBIUS VERMIKULARIS  -  NEMATODA- oblí červi

Velikost: 1 cm                                                   
Statistika: Na celém světě je postiženo enterobiózou 400 miliónů lidí.  
Kde se může vyskytovat: kromě střeva v játrech, žlučníku, slinivce, urogenitálním traktu, podkoží, v žilách.

Nakazíme se spolknutím vajíčka s živou larvou, kontaminovanou potravou, nečistýma rukama, nákaza se snadno šíří v dětských kolektivech. Larvy i dospělci snadno pronikají stěnou střeva do břišní dutiny a krevního oběhu. Samička klade vajíčka především v noci, kolem análního otvoru. Snadná autoinfekce. Svědění ruší spánek. HYPERAKTIVNÍ děti. BOLESTI BŘICHA, PRŮJMY.

Co může dále způsobit: opakované  ženské VÝTOKY,  ZÁNĚTY močového měchýře.

Dr. Michal Giboda:,,Roupi mohou způsobit kromě chronických hnisavých výtoků i ženskou neplodnost, ucpou-li vejcovody.“ Existuje jen málo lidí, kteří by neměli roupy vůbec a v pohlavních orgánech  je nacházím často.

HEMOROIDY- pro roupa není problém dostat se do žíly kolem řitního otvoru.

Během protiparazitární kůry mi vyboulila žílu na zápěstí oválná podlouhlá hrudka, cca 1cm dlouhá. Zmizela až po použití vibračního přístroje, nereagovala na masáž. Další den se na jejím místě objevil svědivý načervenalý EKZÉM, velký jak pětikoruna. Proto připisuji: KARPÁLNÍ  TUNEL.
Do žil a tepen se samozřejmě dostanou i jiní parazité, snadné je to například pro drobounká háďátka, běžně tam nacházím larvy motolic, toxocar, tedy můžeme počítat s TROMBÓZAMI, EMBOLIEMI.…

(Mám dva velmi mladé lidi – 20 a 25 let, po prodělané embolii. U tak mladých lidí se nedá snadno předpokládat přítomnost metabolických usazenin v cévách.)

Dále roup často vlézá do žlučovodů a ucpává je. Na ultrazvuku je pak tato zátěž vyhodnocena jako ,,drť“.Větší parazité, např. motolice, mohou ve žlučovodech imitovat žlučové kameny.

KAUZA 1

Dáma středního věku s výraznými křečovými žilami na nohou. Oba rodiče křečové žíly. Po 14 dnech odčervování se žíly dramaticky zlepšily, přestože jsme začaly zažíváním.. Doměřila jsem zvědavě zátěž v žilách: roupi, motolice.

KAUZA 2

Maminka přivedla své dvě hyperaktivní děti, jedenáctiletá holčička s LMD, třináctiletý chlapec dyslektik, dysgrafik, dochází do speciální DYS-poradny. Děti krásné a zvídavé. Oba měli roupy všude, doslova až na mozku. Z dalších parazitů byly četné motolice. Kromě Vermoxu jsme začali zapperovat s přikládáním elektrod na hlavu. Nebyla jiná šance, jak je odtud vypudit. Moc jsem si od toho neslibovala, protože LMD považuji i za částečně vrozenou záležitost. Sama jsem byla překvapená, když se holčička  už po třetí návštěvě změnila z kňourajícího netrpělivého dítka na klidnou mladou dámu, která už vydržela proceduru bez protestů, dokonce se na ni těšila a se zájmem sledovala úbytek parazitů při kontrolách. Zlepšily se známky ve škole a jak maminka doma při  úlohách, tak i paní učitelka si všimly, že se holčička dokáže lépe a déle soustředit při učení. Chlapec začne na Zapper chodit.

KAUZA 3

Kolegyně Š. z Písku našla u své dvouleté hyperaktivní vnučky roupy ,,od mozku až po palec u nohy“, jak se vyjádřila.

Upozornění pro kolegy !!!!!

Již třikrát se mi stalo, že si klienti stěžovali na hemeroidy, nebo na úporné svědění konečníku, ale já v konečníku nic nenašla. Teprve až když jsem hledala v žilách a zadala PLEXUS VENAE RECTALIS, objevili se roupi, a nálezy byly masivní.

Tam, kde byly hemeroidy, byly i křečové žíly na nohách. Roupy jsem pak už snadno dohledala, když jsem zadala žilní pleteně pro dolní končetiny, nebo dokonce přímo pro lýtko.


Laboratoř nenajde ve stolici nic, přestože pacient trpí

Počítačový program umožňuje takovéto detailní pitvání. To by vysvětlovalo, proč laboratoř nenajde ve stolici nic, přestože pacient trpí  nepříjemným svěděním: roupi nemusí být přímo na povrchu sliznice, ale jsou zanořeni do podslizniční vrstvy nebo nacpáni v žilních pleteních kolem análu. Také by to vysvětlovalo obávané REINFEKCE. Zkuste se jen podívat na internet, kolik nešťastníků bojuje s opakovanými infekcemi enterobiózou, jak se stydí jít k lékaři, nebo se ho dokonce bojí.  Vizitka našich obvodních lékařů – je vidět, že k nim mají pacienti opravdu ,,důvěru“.

Tím, že nám ministerstvo ještě zrušilo Pyrvinium, zahnalo plno těchto chudáků do slepé uličky. Možná ale  ani tak nejde o to, že si nedostatečně myjeme ruce po toaletě, a proto se znova nakazíme. Spíše jde o to, že antihelmintika zničí jen to, s čím přijdou do kontaktu  při průchodu střevem. Vermox se do krve nevstřebává vůbec, Zentel, jak mi sdělili odborníci, se do krve vstřebává jen z 5 %. Proto od antihelmintik typu albendazol  a mebendazol očekávejte  P O U Z E  vyčištění střev, žaludku a někdy slinivky. Chemie nezasáhne ani játra!  Při desítkách kontrol zjišťuji, že naopak játra jsou útočištěm těch parazitů, kteří jsou poblíž ve střevě a utečou tam, kde se ,,nestřílí“. Játra pak musíme čistit zvlášť. A teď si představte, že plno roupů zůstane v žilách, kloubech, játrech, pohlavních orgánech a dalších úkrytech, a když se přežene bouře, vydají se opět na svou okružní jízdu. Pokud jsou už v žilách končetin, bez zapperu se prostě neobejdete.

Také chci uklidnit všechny svědomité lékaře, kteří se obávají, že by Zentelem  pacientovi poškodili  játra. Tak se to dnes učí medici ve škole. Za prvé: zbavit se parazitů je taková úleva, že vedlejší účinky Zentelu jsou ve srovnání s předchozími potížemi zanedbatelné. Za druhé: kdykoliv se klientovi podaří  zbavit se parazitů z jakéhokoliv orgánu, tedy i z jater, za použití i chemie těžšího kalibru  /např. Entizol/, játra vykazují  značné  ZLEPŠENÍ !!!  Z toho je vidět, jak naše tělo ,,hodnotí“ parazity a jejich toxiny. Zbavit se jich jakýmkoliv způsobem je plus. Toxiny se časem vyplaví, nebo můžeme použít detoxikační preparáty na odstranění  residuí z léků. Paraziti nás však užírají a zaplavují toxiny neustále.


Setkala jsem se i s názorem, že parazity potřebujeme,

že jsou přirozenou součástí životního prostředí a cvičí náš imunitní systém. Bez nich že lidstvo naopak trpí alergiemi a  dalšími civilizačními chorobami. Např. tuto myšlenku vyslovil Carl Zimmer knize: ,,Vládce parazit“. Tenkohlavci se například uměle ,,vysazují“ do střev pacientů s Crohnovou chorobou.  Imunitní buňky se pak vrhají na nepřítele, místo na vlastní tkáň. Autoimunitní proces je tak zbržděn a pacientům se uleví. Myslím, že bych to spíš vysvětlila kompeticí tenkohlavce s prvoky ve střevní sliznici.

Praxe mi ukazuje opak. Čím nemocnější klient přijde, čím horší má potíže, tím více druhů parazitů v něm nalézám, tím více orgánů má napadených, tím závažnější parazity má. Jak nás paraziti postupně ničí  a snižují naši imunitu, lze  vysledovat  na celých rodinách.

Přijde-li na detoxikaci dvacetiletá dívka, má jen jednoho dva  parazity tu a tam. Její matka má pět šest parazitů ve více orgánech. Babička má parazity všude, mnoho druhů a jsou nastěhovaní ve  vyšších patrech.

autor článku: Ing. H. Bláhová

—————

Zpět