TZOLKIN 1.12.2016 2 IMIX kin 41

02.12.2016 18:30

Imix – Drak. Energie podporující sílu osobnosti, zdroj života, Božská pomoc, důvěra, predispozice, síla počátku, pevnost, aktivita, sebedůvěra, pracovitost.

Zde leží neustálá dualita rozporů v našem světě, která prostupuje všechny aspekty života a Vědomí: den/noc, světlo/tma, muž/žena, jing/jang, horký/studený, život/smrt, dobré/špatné, správné/nesprávné, vlevo/vpravo…….atd. Když se podíváte trochu pod povrch Imix, uvidíte náznaky této polarity všude v nesčetných formách a iteracích. To může být buď uklidňující nebo skličující v závislosti na stavu vaší mysli, jak se na to díváte, jak to slyšíte a mnoho dalších faktorů. To je výzva Imix a Ka (2). Pamatujte, že volba je vždy na vás – jen vy vždy určujete, jak řídit svoji realitu.

DNES JE DOBRÝ DEN OTEVŘÍT SE NOVÉMU POČÁTKU
IMIX, TO JE POČÁTEK VŠECH VĚCÍ PŮVODNÍ TVOŘIVÉ SÍLY

Symbolika IMIX představuje prvotní mysl spící pod povrchem Země, sílu, která umožňuje povstat životu ze srdce Země. Je to symbol krokodýla, který pluje temnými vodami podsvětí a vyživuje Zemi. Prvotní obraz oceánu všech možností, které v životě vznikají. Je to nediferenciální neutrální životní síla, ani dobrá, ani špatná. Záleží jen na potenciálu záměru, kam budete tuto sílu směřovat.

Všichni narození v IMIX jsou nejblíže k prvotnímu Zdroji, v tom tkví jejich síla i jejich slabiny a musí dávat pozor, aby se nedostali do temných hlubin, snadno ovlivňují Kolektivní Vědomí. Jsou velmi pracovití, kreativní a inovativní. Vynálezci, vizionáři. Mají silný mateřský a ochranitelský instinkt.

***

Jsem v kalendáři Tzolkinu prvním Strážcem, takže jedním z mých aspektů jsou nové začátky. Ve spojení s Tónem 2 vytváříme unikátní směs energií s cílem zvýšit vaši schopnost dívat se na polaritu novýma očima.

Polarita má ve vašem světě velmi důležité poslání. Bez ní by váš svět neexistoval. Je určena především pro schopnost vnímat, co je pro vás dobré a co ne. V naší perspektivě je všechno Láska. Nemáme touhu zažít ne-lásku, což je také důvod proč jsme se rozhodli zůstat na Druhé Straně.

Avšak mezi vámi jsou ti, kteří se rozhodli zažít ne-lásku. To neznamená, že jste něco menšího, když máte tuto zkušenost. To jednoduše umožňuje dobrodružství jako být parašutistou, závodníkem nebo slalomářem.

Ve Sféře polarity je třeba být vždy v rovnováze.

Není nic špatného na tom chtít prožívat život jako alkoholik nebo biblický poutník. Není nic špatného na jakémkoliv opačném extrému. Nacházíte se zde, abyste zažili jakoukoliv zkušenost s možností žít život naplno. Mnoho z vás přišlo na Zemi s jednou nebo dvěma misemi. Často můžete jít do extrémů a někdy je to nezbytné. Jakmile se naučíte vyvažovat extrémy a dokážete stát ve svém středu, jste schopni vcítit se do druhých, kteří jsou tam, kde jste byli vy, takže jim můžete pomoci překonat jejich zkušenost, aby ji zvládli. To je to, co vás dělá velkým učitelem.

Dávejte pozor, abyste nesoudili ty, kteří dělají věci často označované jako bizarní. Nemáte tušení, co je jejich úkolem. Většina z vás si není jistá ani svým vlastním úkolem. To je místo, kdy do hry vstupuje Imix 2. Tón 2 představuje polaritu. Každá věc ve fyzickém světě má svůj opak. Vy, jako člověk, máte možnost vybrat si, jakou polaritu chcete zažít. To se často děje na podvědomé úrovni, a to zejména pokud nejste plně vědomí a nežijete v okamžiku přítomnosti.

Imix dohlíží na nové počátky. S jeho pomocí můžete začínat znovu a znovu a nechávat za sebou extrémy polarity, které vám brání žít radostný život. O co vás žádáme je, že budete mít dnes a každý další den čas ztišit svůj vnitřní i vnější svět. Podívejte se, co se děje ve vašem životě – vaše akce/reakce, ne-tvoření a jaké jsou vaše vztahy, stravovací návyky a kódy přesvědčení.

Pokud je to radost, co si přejete zažívat, pak se podívejte velmi pečlivě na vaše chování a krok za krokem jděte za svým cílem a nejosvícenějším a nejbohatším životem, jaký si jen dovedete představit. Pusťte si píseň Johna Lennona Imagine a s odvahou začněte tvořit tento život pro sebe i pro své přátele na Zemi.

Věřte v to. Je to jen ve vás. TEĎ A NAVŽDY!

2. TÓN VÝZVY – SÍLA POLARITY
Polarita je tkalcovský stav, na kterém jsou tkány pozemské vzorce duchovních témat. V zrcadle polarity najdeme mnoho tváří iluze. Podívejte se do zrcadla, kdo se na vás dívá z druhé strany? Polarita odhaluje vaše duchovní dilema, konflikty a vnitřní spory. Sledujte své sklony a neochotu. Podívejte se na téma realisticky, kde zůstala zauzlována vaše duchovní nit. Přijměte znalosti, kterými se zabývá léčba DVOJKOU. Konfliktní situace ve skutečnosti pracují jako vaši spojenci. Podívejte se také na polaritu mužské a ženské části v sobě i ve vašem partnerském vztahu. Prozkoumejte oba aspekty. Akceptujete své pohlaví? Nacházíte ve svém vztahu naplnění a naplňujete vy svého partnera? Obejměte panorama darů ve vašem vztahu. Zkoumejte v něm oba póly, přirozené návyky, zvyky a objevte moudrost, která z nich vychází.

Všechny výzvy jsou určeny k tomu, aby se lidé naučili poskytovat si vzájemnou úctu.

Dny s energií POLARITNÍHO Tónu představují také téma Vlny mezi pozemskými póly. Znamení stojící vedle Tónu DVA nastavuje scénu akcí ve vašem životě. V těchto dnech běží proces rozpoznávání vlastních úvah (vzhledem k polaritě), což způsobuje, že můžete vnímat silné nervové napětí, obzvlášť jste-li osobně spojeni s polaritní energií, např. přes kin narození.

DRUHÝ Tón – POLARITA. Najděte cestu k usmíření, shodě a vnitřní harmonii. Nehodnoťte ani události, situace, ani lidské chování. Vaší přirozenou touhou je CELISTVOST. Zvažte všechna pro a proti a postupujte ke změnám pomocí vyvážených rozhodnutí. Spojte vše, co bylo rozpojeno v jeden nádherný CELEK.

Copyright © 2016 www.mayskykalendar.blogspot.com.

—————

Zpět