TZOLKIN 11.3.2017 11 IMIX kin 141

11.03.2017 15:17

Imix – Drak. Energie podporující sílu osobnosti, zdroj života, Božská pomoc, důvěra, predispozice, síla počátku, pevnost, aktivita, sebedůvěra, pracovitost.

Už vás někdy napadlo, jaké to je mít uvnitř sebe ohňostroj? Buluk (11) je předávkovaný energií a rozněcuje těkavou esenci Imix do oslňující přehlídky měnících se realit a Chuen, vládce této Treceny, přidává barvy rozmanitosti. Takže co dělat, kromě toho, že jste omámeni hrůzou? Především nezapomeňte, že jste ten, kdo drží otěže. Věnujte pozornost svým vizím ráno i večer a pevně řiďte intenzitu Buluk a Imix směrem k jasně definovanému horizontu.

Stejně jako Ahau představuje konec cyklů, Imix stojí u všech počátků.

DNES JE DOBRÝ DEN OTEVŘÍT SE NOVÉMU POČÁTKU
IMIX, TO JE POČÁTEK VŠECH VĚCÍ PŮVODNÍ TVOŘIVÉ SÍLY

Symbolika IMIX představuje prvotní mysl spící pod povrchem Země - sílu, která umožňuje povstat životu ze srdce Země. Je to symbol krokodýla, který pluje temnými vodami podsvětí a vyživuje Zemi – prvotní obraz oceánu všech možností, které v životě vznikají. Je to nediferenciální neutrální životní síla – ani dobrá, ani špatná – záleží jen na potenciálu záměru, kam budete tuto sílu směřovat.

Všichni narození v IMIX jsou nejblíže k prvotnímu Zdroji, v tom tkví jejich síla i jejich slabiny a musí dávat pozor, aby se nedostali do temných hlubin, snadno ovlivňují Kolektivní Vědomí. Jsou velmi pracovití, kreativní a inovativní – vynálezci, vizionáři. Mají silný mateřský a ochranitelský instinkt.

***

Jsem Imix 11. Děkujeme za váš čas. Jsme potěšeni, že vám můžeme pomáhat, jak pracujete na tom, aby váš život na Zemi byl příjemnější a věřte, že to za to stojí! Dnes bychom rádi hovořili na téma – Stvořitel uvnitř vás. Mnozí z vás se krčí, když slyší někoho mluvit o lidech z hlediska Božství nebo podobně při názoru, že lidé jsou Tvůrci. Rádi bychom vás ujistili, že opravdu jste Tvůrci, ačkoliv jako člověk nemáte takovou schopnost tvořit na vysoké úrovni jako původní Zdroj. To je způsobeno stavem amnézie, ve které žijete. Vaše skutečná podstata je omezena vzhledem k nízké frekvenci, kterou musíte udržovat, abyste zůstali v této dimenzi.

Nicméně po mnoho věků zde byli Mistři s neuvěřitelnými schopnostmi, které odemykaly tajemství stavebních kamenů tohoto Vesmíru. Prostřednictvím svých znalostí byli schopni dělat věci, které většina nemohla. Závoje mezi dimenzemi se ztenčují, a to umožňuje volně proudit informacím ke všem, kteří chtějí pochopit, jak získat přístup k Akášickým Záznamům.

Mnoho Mystických Starověkých Škol nyní otevírá dveře těm, kdo vstoupí. Jejich tajemství jsou po staletí strážena, ale nyní je čas, aby je sdíleli ti, jejichž srdce jsou čistá. Mnozí s méně ušlechtilými záměry zneužili tyto znalosti, aby udržovali masy pod kontrolou. Ale pro vás, kteří jste na cestě Vzestupu, to už tak nebude. Žádný člověk už nebude moci zasahovat do záměru druhých. To nás také přivádí k našemu dnešnímu poselství.

Nikdo a nic vás nemůže odvést od návratu ke svému duchovnímu poznání, pokud to nedovolíte. Pro lidstvo není co zlepšovat, dokud se nenaučíte věřit, že je to možné, uvolnit všechny bloky a zavolat si Anděly na pomoc. Průvodci i Andělé vám rádi vyhoví, pokud se zeptáte, jestli je to pro vaše nejvyšší dobro a dobro všech zúčastněných.

Na Zemi bylo utajováno mnoho operací lidí, kteří mají přístup k prastarým tajemstvím – a to jen pro jejich osobní prospěch. Nespočet příběhů mučení a brutality vychází na povrch i všechno to, co mnoho dětí i dospělých muselo vydržet. Experimenty vlád a korporací byly vytvořeny pro ovládání mas skrze mysl. Mnoho vražd je výsledkem toho, jak se někteří snažili přinést nové technologie ve prospěch lidstva. Činy zkorumpovaných vůdců jsou nyní zveřejňovány. Přísně tajné dokumenty o masivním utajování UFO jsou odtajňovány s přístupem veřejnosti.

S příchodem osobních počítačů se otevřela možnost přijímat slova a jednoduše je přenášet po celém světě. Lidé, kteří mají nápady na nové technologie a důkazy o vládním utajování, jsou nyní schopni šířit tyto informace během několika minut. Není už možné, aby dál bylo bráněno pohybu vpřed. V minulosti se lidé s invenčními myšlenkami nebo vynálezy nechali koupit nebo byli umlčeni. Existuje stále mnoho lidí, kteří jsou pronásledováni a zabíjeni za podávání relevantních informací, ale děje se to v mnohem menší míře z důvodu možnosti zpracování informací, které jsou dnes k dispozici.

Sdílíme s vámi tyto informace, abyste věděli více o pozadí vaší historie. Můžete tak mnohem lépe pochopit význam a důležitost vašich schopností manifestovat své sny, přání a touhy.

Nyní jste na dně a máte dvě možnosti: můžete si vybrat smrt, pokud zůstanete na dně, nebo si vybrat život a pohybovat se vzhůru. Mluvíme zde o vibračních úrovních.

V den, kdy je toto Zpráva psána, je mnoho lidí na dně a existuje několik unikátních věcí, které se v tento den dějí. Na Zemi je nejvyšší počet obyvatel, jaký kdy byl. K dispozici je nejširší a nejrychlejší možnost komunikace mezi lidmi po celém světě a doprava do kterékoliv části světa. Drtivá většina lidí neví, jak pěstovat vlastní potraviny. Obrovský počet obyvatel se nedokáže chránit před extrémními povětrnostními podmínkami, protože jsou závislí na mechanických zařízeních. Pokud nemají přístup k elektřině, umírají, protože žijí v domech, které nejsou upraveny pro klimatické podmínky, v nichž byly postaveny. Většina vodních zdrojů je znečištěna, a to pokračuje alarmující rychlostí.

Přírodní zdroje jsou rychle vyčerpávány a životní prostředí je velmi zničené. Většina lidí je závislá na těch, kteří vyrábějí oblečení a jiné další potřebné věci. Je velký nárůst obezity a strava a nemoci související se stresem. Léky jsou jen maskováním symptomů. Používání léčivých bylin se stalo ztraceným uměním. Vzduch je znečištěn do té míry, že člověk ani neví, jaké nevýslovné škody jsou způsobovány na všech živých formách i prostředí.

Je mnohem více toho, co je třeba říci a jak vidíte existují obrovské problémy, které je nutno vyřešit, aby mohly živé bytosti zůstat na povrchu Země.

To je také důvod uvědomit si své schopnosti Stvořitele.

Žádný z těchto problémů jen tak rychle nezmizí. Většina z nich již způsobila poškození společnosti i struktury tohoto Vesmíru. Jak je tedy možné uvést věci do pořádku včas, aby mohl život na Zemi pokračovat?

Musíte pracovat jako tým. Nejvyšší dobro pro všechny musí být vaší základní podstatou. Musíte rozvinout schopnost soustředit se na váš záměr po delší dobu. Musíte ovládat své myšlenky, slova a emoce, aby jejich základ plynul z Lásky. To jsou základní věci pro zahájení spásy této planety.

Jakmile máte znalosti a porozumění, jak tvořit myšlenkami, slovy a emocemi, můžete vytvářet utopickou společnost. Je mnoho práce, kterou je potřeba udělat. Počátek leží ve stržení struktur, které vás vězní, a které se už hroutí. To se týká bankovnictví, bydlení a pojištění. Vládní úřady a clearingové instituce, které dohlíží na každý aspekt života rovněž mezi ně patří.

Informace o tom, jak jsou potraviny otrávené toxiny způsobující potravinovou závislost, stejně jako nepřirozené skladování, jsou už všeobecně známé. Je zodpovědností každého z vás, co si vybíráte na tělo i do těla, čemu věnujete čas a energii. Každý z vás je za to zodpovědný. Už není čas strkat hlavu do písku a dovolit druhým, aby za vás rozhodovali. Jestli chcete vytvořit utopii a zvýšit svůj blahobyt, zatímco obýváte lidské tělo, musíte se umět lépe rozhodovat v každém okamžiku. Jednou z možností je vytvořit soudržné komunity, kde má každý své místo a každý pomáhá s pěstováním a přípravou jídla.

Vaše schopnost komunikovat s Vyšším Já a s Průvodci se dramaticky zvýší, jakmile očistíte své tělo od toxických potravin, myšlenek a emocí. Musíte věnovat pozornost nejen svému jídelníčku, ale i strachům a obavám, které řídí váš život. Zde je vám předkládáno mnoho návrhů, jak to udělat. Každý krok k uzdravení emocionálních bolestí a pohyb směrem k bezpodmínečné Lásce k druhým vám umožní vibrovat na vyšších frekvencích. Sečteno a podtrženo ……...jaká je vaše schopnost reagovat?

Vyzkoušejte různé návrhy, které vám ostatní, ale i my navrhujeme. Dopřejte si čas experimentovat, a přitom věnujte pozornost, jak se při tom cítíte. Věřte, že změny, které potřebujete udělat s cílem zvýšit vibrace Lásky – je trvalé úsilí. Zpočátku může dojít k detoxikačním příznakům, jak se budete přizpůsobovat vyšším frekvencím a z vašeho těla i mysli se uvolní nečistoty uložené v paměti a v buňkách.

Držte 24/7 vizi dokonalého zdraví a harmonie s ostatními. Věnujte pozornost tomu, co děláte a co říkáte. Buďte vzorem pro ostatní. Moudře vybírejte své přátele. Říkejte svoji vlastní pravdu. Doporučujeme vám kráčet po cestě, která vás dovede k Osvícení. Je hodně toho, čeho můžete dosáhnout, když vezmete zodpovědnost do vlastních rukou. Doporučujeme vám dělat každý krok v radosti a s vědomím, že vytváříte mnohem bohatší život na Zemi – a to pro všechny. Udělejte si čas přemýšlet o těchto slovech a vypracujte svůj plán činnosti. Výsledek nečinnosti jste už zažili.

Věřte, že všichni jste v každém okamžiku požehnáni a milováni. Bude to skvělý den, jakmile se všichni sjednotíme v Duchu. Do té doby věřte, že jsme tady a pomůžeme vám. Jediné, co potřebujete udělat, je požádat.

11. TÓN OČISTNÉ SÍLY – SÍLA ROZPOUŠTĚJÍCÍ NAPĚTÍ
JEDENÁCTKA to je proces rozpouštění, proces, který vymývá všechny staré vrstvy, až na živou Bytost. JEDENÁCTKA, to je síla přinášející SVĚTLO do VŠEHO, CO JE, transformující zastaralé vzorce a struktury, uvolňující věci, které neslouží pokroku. Dovolte jí rozdrtit všechny komplikace. Dovolte proměnit je v požehnání jednoduchosti. Síla JEDENÁCTKY vynáší do vašeho Vědomí falešné učení víry, favorizované ideály a mylné představy. Podívejte se na ně zblízka, zda jsou vhodné, důkladně testuje a v případě potřeby zreformujte. Zjistíte, co je ve vašem životě disharmonické, co neodpovídá, čím se hodně trápíte. Pokuste se to zastavit! Podívejte se s nadhledem do svého života. Přijměte lekce disharmonie bez odporu a jejich vyhodnocení, pak se křehké vnitřní stěny zhroutí samy. Cesta výzev, životních úskalí a omezení vás zavede do rovin vyšší moudrosti. Vy sami jste tím, co vás v životě omezuje. Otevřete se moudrosti Vesmíru. Očekávejte odpověď. Buďte připraveni na změnu.

TAK, JAK SE BOŘÍ STARÉ FASÁDY A HROUTÍ SHNILÉ ZDI,
TAK SE PROJEVÍ ČISTOTA PRAVDIVÉHO SMYSLU BYTÍ

V JEDENÁCTÉM Tónu do hry vstupuje OČISTNÁ SÍLA. Tento vzorec může vyvolat řadu turbulencí, protože musí odsunout z cesty toxický odpad nahromaděný za posledních 10 dnů Vlny. Výsledek konání (cíl), je odvozen z pole napětí. V Tónu JEDENÁCT se shromažďují síly disponující LÁSKOU ZDROJE. Ve spirituálním smyslu je LÁSKA tím nejušlechtilejším duchovním darem, jelikož osvobozuje od karmických břemen skrze spásné pole Lásky. V každé Vlně jsou dny s Tónem JEDENÁCT velkým uspořádáním. Slibují čištění, uvolnění a celkovou neutralizaci odpadů. Ale nezapomeňte, že síly mohou způsobit radikální obrat a mohou vstoupit i násilně. Pokud byla doba bohatá na události, bude mít JEDENÁCTKA intenzivní kurz. Prostřednictvím energie JEDENÁCTÉHO Tónu bude značná část odpadu vyhozena do koše. Díky této znalosti můžete maximálně využít dny s Tónem JEDENÁCT k jarnímu úklidu ve Vědomí, a zejména v emocích a myšlenkách.

JEDENÁCTÝ TÓN – ROZHODNUTÍ
Změny jsou nezbytné v procesu přizpůsobování novému. Energie Buluk (11) je síla dynamických akcí, které pomáhají změny přinášet, vše zjednodušit a zlepšit. JEDENÁCTKA má velkou sílu a velkou moc – není to síla ani negativní ani pozitivní, ale neutrální. JEDENÁCTKA přináší obrovský tvůrčí potenciál. Nechte uvolnit všechno, co potřebuje být uvolněno.

Copyright © 2017 mayskykalendar.blogspot.com

—————

Zpět