TZOLKIN 9.11.2016 CAUAC kin 19

09.11.2016 17:57

Cauac – Bouře. Energie Cauac přináší moudrost pozitivních změn, geniální řešení, očištění, aktivitu, svobodu, přeměnu, inovaci a odvahu

Jste zcela připraveni uzdravit vaše problémy zevnitř i zvenku? Pokud ano toto je váš den! Cauac nese silné energie pro léčení a pohodu, zatímco Uuc (6) přináší stabilitu, praktický a pragmatický přístup k životu. Pokud jde o vaše zdraví, nic nefunguje lépe než akce ponořená do konkrétní reality. Takže pokud je váš dnešní závazek celková pohoda, od znalostí uváděných do praxe, až po dobrý životní styl, studujte fakta o vlivu stresu, přílišném spěchání, vybírejte živou stravu, nastavte cvičební program, který vám vyhovuje, udělejte si čas na odpočinek a spánek, změňte životní styl, aby se vaše zdraví stalo prioritou!

Symbolika představuje bouři, déšť, blesky - čištění, aktivaci, dynamickou sílu i vzájemné působení lidí v celém pozemském prostředí. Cauac je také symbolem komunity, která se někdy nazývá „Universální Společenství“ nebo „Nebeský domov Bohů“. Je to znamení Božského Ženství, což je velmi často spojováno s porodními asistentkami a porodem (vnitřní bouře, která přináší život).

Nativní CAUAC mají silný soucit s ostatními a jsou hypersenzitivní. Přecitlivělost jim dává velkou představivost a vznešené srdce. Umělecké vyjádření je často způsob jak směrovat svoji přecitlivělost.

Požádejte o harmonii v rodině, doma i ve všech dalších vztazích. V tento den se hluboko uzdravují vztahy se ženami a vše co nese ženské energie.

***

Cauac je Strážce Brány Vzestupu. Díky němu můžete objevovat portály své vlastní evoluce. Uvnitř každého z vás leží schopnost najít cestu zpět ke Zdroji. Mnoho z vás spí, nebo je na pokraji Probuzení. Úkolem Cauac a úkolem vašich Průvodců je jemně vás probrat a pošťouchnout na další cestě. Hodně se hovoří o Vzestupu vašich Mistrů. Co je to Vzestup? V minulosti prostřednictvím umění a učení náboženství vám bylo předkládáno, že Mistr Ježíš a další se pohybovali, nebo vzestupovali směrem k nebi, jakmile byl jejich život ukončen. To znamená, že tento proces byl zpopularizovaný jako termín pro konec procesu.

Mnoho učení dnes říká, že Země a lidé procházejí procesem Vzestupu. Mnozí stále předpovídají konec světa. Jste svědky mnohého šílenství, že je třeba rychle se dostat na palubu, vyčistit veškeré jednání, nebo vám ujede loď. I když nevíme, čeho se budete dál držet, víme že ještě nikdy v historii nebyla doba, kdy je třeba urychleně začít něco dělat. Ještě důležitější je vyjadřovat Lásku a radost v každém okamžiku. To znamená uvolnění strachů a návyků, které vám brání žít vášnivý a soucitný život.

Naučte se udržovat stav hlubokého klidu a míru bez ohledu na to, jaká bouře kolem vás prochází. Mějte odvahu stát v pravdě, i když druzí nesouhlasí, nebo bez ohledu na to, co říkají či dělají. Každý den jděte do svého středu a ujasněte si své záměry, kterých chcete dosáhnout. Dívejte se kolem sebe, zejména když jste v přírodě. Buďte uctiví ke všem bytostem. Naplňte své srdce vděčností a libujte si v kráse, která vás obklopuje. To je cesta Vzestupu.

Není nikdo z vás, kdo by se ztratil. Všichni máte plnou schopnost vzestoupit a znovu se napojit na Zdroj Všeho. Stejně jako jiné věci, všechno je otázka načasování. Všichni jste se rozhodli opustit Zdroj a zažít mnoho jiných věcí. Některé bytosti se inkarnovaly na Zemi a jiné planety, jiné zůstávají ve vyšších dimenzích jako Pomocníci, nebo Nositelé Světla. Existuje nepřeberné množství Andělských Bytostí, které zastávají mnoho pracovních míst. Mátli bychom vaši mysl, kdybychom vám řekli o všem, co se ve vašem Vesmíru děje.

Každý tvůrce a každé tvoření zažívá život unikátním způsobem. Jednoho dne se všichni sejdeme v Jednotě a vychutnáme si pocit nejčistší Lásky. Není ale třeba spěchat. Spěch je součástí lidského údělu. Doporučujeme vám naučit se žít v okamžiku přítomnosti a přivonět si občas k růžím. Tolik věcí, za které se modlíte zmeškáte, protože jste zaměřeni na cestu z bodu A do bodu B.

Někteří namítají, že je třeba si pospíšit, protože svět se rozpadá. Na to bychom jim řekli, že kdyby se každý zastavil a rozhodl se být laskavý a podělil se o své bohatství s druhými, svět by byl okamžitě utopií, o které mnozí sníte.

Naučte své děti vypnout televizor a elektronické hry. Nechte je zkoumat a znovu si začít hrát venku. Příroda nabízí mnoho nástrojů na hraní, jako kameny, nebo klacky. Tato jednoduchá změna zvýší jejich schopnost naučit se řešit své problémy a také sníží velkou část ekologických problémů způsobených výrobou plastových hraček.

Podívejte se jak se podílí farmaceutický průmysl na výrobě toxických potravin, nevyřešených problémů, špatné komunikaci a strachu. Kdyby každý převzal zodpovědnost a rozhodl se žít v pravdě, začala by proudit radost a tvůrčí šťáva a nebylo by potřeba žádných nelegálních drog, či léků na předpis. Horentní částky se vynakládají na lékařský výzkum, pojištění, lékařskou péči, nebo duševní zdraví. Existuje mnoho knih, jak zapáchající myšlení souvisí s nemocemi. Dává smysl, že používáni herbicidů a pesticidů v potravinách a vodních zdrojích má za následek toxicitu těla?

Většina z vás se ani nezamyslí nad tím, odkud vaše jídlo pochází, ani si neuvědomí, že čím víc je potravina zpracovaná, tím méně je zdravá. V době kdy dáváte jídlo do úst, v něm není žádná životní síla. Jíte mrtvé potraviny a pak se divíte proč je tolik rakoviny, autismu, nebo dalších poruch.

Chamtivost vytváří většinu šílených vládních programů a zakazuje používání ekologických vyvážených technologií. Mnozí lidé, kteří se snažili o ekologický způsob zjednodušení života, byli zavražděni. Proč nevyužíváte slunce, vodu a vítr mnohem více? Proč nepoháníte motory přírodními zdroji, ale krví Země? Na Zemi je hodně nerovnováhy. Mnozí neberete v úvahu přirozené rytmy a cykly Země, Slunce i Vesmíru. Nikdy, nikde a nic nestagnuje, vše se neustále vyvíjí a je v pohybu.

Loučíme se pro dnešek. Došli jsme k závěru, že pokud máte pocit, že je třeba urychlit Vzestup, doporučujeme vám, abyste urychlili zaměřování do vašeho středu. Podívejte se, jak i vy můžete být součástí sjednocení, pokud jde o vytváření Nebe na Zemi. Jste to vy, kdo se nechal zastupovat vládními vůdci, kteří získali kontrolu nad vaším životem. Jste zodpovědní za znovuzískání své vlastní síly. Nyní nastal čas. Postarejte se o svůj život a naučte se respektovat sebe i své sousedy. Zbořte stěny strachu, kterými jste obklopeni jako neviditelnými ochrannými štíty. To není skrze izolaci, že budete vytvářet utopickou společnost, to je přes týmovou práci založenou na Lásce.

Odcházíme s nadějí, že budete nad těmito slovy přemýšlet a přijmete potřebná opatření. Žijte v radosti a tvořte mír uvnitř sebe!

6. TÓN ROVNOVÁHY - SÍLA VYROVNÁNÍ
Organická rovnováha má kořeny v CELISTVOSTI TOHO, KÝM JSTE. Nechte kořeny svého duchovního růstu prorůst hluboko do Země, buďte schopni rezonovat se VŠÍM, CO JE. Stůjte pevně na Zemi a dovolte vyjádřit své SVĚTELNÉ JÁ. Život začíná ve Vyšším Bytí a odtud stéká na Zemi. Věřte, že i hvězdy mají své kořeny. Ty jsou základem harmonizace procesu změn. Jste svobodní a neomezení ve všem, co děláte. Vy si vybíráte, s kým chcete rezonovat. Vy rozhodujete, kdy dávat, kdy přijímat.
ŠESTKA vás volá, abyste na život reagovali s Láskou, protože jedině tak přinesete NEBE na ZEMI. Ztělesňujte v pozemských věcech to, co je Božské, čili svoji Hvězdnou duši. Pouze tehdy, proniknete-li do vibrace NEBE, NEBE sestoupí na ZEMI. Až se vrátíte Domů, ZEMĚ půjde za vámi do NEBE.

ORGANICKÁ ROVNOVÁHA DOPROVÁZÍ NEBE I ZEMI
DO SYMBIOTICKÉ JEDNOTY.

V Tónu ŠESTÉM vstoupí všechny přijaté programy do zóny úspěchu. ŠESTKA je přiřazena k pozemskému prostoru. Na jedné straně se zaměřují síly na moc individuálního Ega, absolutní moc na podporu stagnace, strnulosti a odporu a na druhé straně se koncentrují energie harmonie odmítající pochybnosti zasláním útěchy a úlevy. Tón ŠESTÝ vysílá silné podněty k dosažení cíle. V tento den každá Vlna vkročí na cestu dokončení, což znamená počínající fázi realizace. Pokud v běžící Vlně započal osobní program (naskicovaný v prvních čtyřech dnech), doporučujeme, abyste velmi vědomě zůstali ve svém Středu. ŠESTKA vám pomůže vyrovnat se s výzvami.

Copyright © www.mayskykalendar.blogspot.com. Mayská Poselství lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

—————

Zpět